رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی اعلام کرد: با نهایی شدن استاندارد آرد خبازی، تمام واحدهای نانوایی سنتی موظف به استفاده از یک نوع آرد مشخص خواهند بود که این امر منجر به بهبود کیفیت نان میشود. به گزارش شابا، نظامالدین برزگری گفت: پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانهها، در حوزه نانهای حجیم و صنعتی و همچنین دستگاههای پخت این نانها، استانداردهای لازم را داشته و براساس آنها عمل میکردیم اما پس از اجرای قانون هدفمندی یارانهها موضوع تعیین استاندارد برای نانهای سنتی نیز در دستور کار قرار گرفت.
گروه اقتصادی: درحالیکه از 5 ماه پیش با حذف یارانه نان قیمت نان 2بار افزایش یافته، هنوز اقدام جدی برای ارتقای کیفیت آن صورت نگرفته و تازهترین خبرها در این زمینه این است که استانداردسازی آرد و نان با ورود سازمان استاندارد همچنان در حال بررسی است.
کد خبر 140936
منبع: همشهری آنلاین